Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2012 04:11 - Имало ли е Траки ?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5637 Коментари: 13 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Научно практичен експеримент би демонстрирал и проверил имало ли е Траки. За онагледяване на метода ще използваме хипотетичен пример с Доказването или отхвърлянето на наличието на зелени човечета сред хората на Земята(планетета на човеците) преди 2 х г, чиитом подхед е онагледна илюстрация на практическия естествено природно научен рационалем експеримент, който ще изполсва същия простичък и приложим метод на рационалното, материално съпоставимо познание при което нещата ще се разг;леждат само в обективата им матероиална налична и съзинерима обозрима фрома безл кухи псевдолочгиески абстракции и аналогии.

Ще установиме ли наличие (материално) на зелени човечества сред населението на Земята тогава, за които толкова много се пише и се твърди в абстрактни текстови интерпретации.

За тази цел ако разгледаме наличните материални обекти репрезентации на хора от онова време, мозайки, стенописи, миниатри, скулптори и др. материални обекти на визуалното изкуство, ще установиме, че опростено каазно са налични черна раса в африка, жълта , бяла и червена с техните характерни белези населяващи планетата отличаващи ги една от друга и спомогнала за това изчистено опростено свеждане. Но зелени човечета няма !

Е ако в този научен експеримент се замени зелени човечета с Траки , нека да се опитаме да ги намериме визуално новите зелени човечета от същия практичен експеримент, Траките , като материални обекти репрезентирани в земята където трябвало да се намират, да са налични и обосеобвени, територията известната на половината свят, като Тракия, или да разшириме територията до югоизточната част на Евразия с мама Азия.

Като условно ще започнеме разбира се с една Уникална Тракийска гробница. Къде другаде ако не в иникалните ртакийски гробници да са изобртазени, скулптирасни, резбовани, изваяни, одялкани, изсечени, изляти Тракийци ?!

КАто най-южна точака на ТРАките по бг земите а и за континента по хубаво място за започване от Уникалната Тракийска Гробница в с.Александрово няма. ОПределяме я за т, А. На УНикалните стенописи е изобразен разбира се уникален Тракиец. Със гащи на петна или тип сънчо звездоброец. Имаме първият отправен образ.

Като в т. Б , което е местораположението на местонамирането на едно прочуто съкровище тобва от Кул Олба намираме подобно изображенеи на хора с такива гащи на петна , брадати със типичните си шапки, само че там това е скит, този със гащите( панталони, не слипове, боксерки, кюлото или тракийски туники б.а.) на петна като тези или това са т.нар. скити.

Или на картата на света може да защриховаме със полегати линии целия този прилежащ район на запад условно до границата на Тракия прохода Суки, Траянова врата до Их Таман.

Определен е един типаж население по тъези земи тези с панталоните по модерно казано, въпреки, че италианеца Панталоне се счита за изобретател на Брюките или Бракя та това лоето на лат. е бракиа , гащати, с гащита на петна.

Вторият типаж , който ще откриеме са две не едно не по-малко известни прозиведения на изкуството, скулптори от коио едната по известната се нарича днес умиращия гал, и представ;ява умиращ гал разбира се символа на галите. Това което не знаят маймуняците е ,че тези скулптори са намерени в Мама АЗия, там където били заселени и т,нар. гали. Тук ще избегна еътимологията на сл;ужебнбото понятие и какво било в продължени на стотици годи преди да се превърне във франсета от прасетата за радост на принципа на маймуните. Това по-което с епознават галитеи е тяхна запазена марка са техните ГРИВНИ или ТОРКВИ. Нясят ги около врата си , по ръце, крака, колене и лакти при заемане на пзоната партер. Имат си точно название и безусловно атрубутиране. Току що писахме за "тракийското" съкровище от СВЕЩАРИ и намерените там златни гривни, за тези в КАрпатите и т.н. ТОва е специална тема , да не усложнявам експеримента , чиято цел е установяване на основните человечески типажи на т,нар балкани и около лимеса им.

Както се спомена разпространението на тези гали отивало и до Франция. изветсни са още и като келтоскити и техните монети, ясни и отличими от всички други моенти на человешеските цивилизации указват и разпространението им. Преди точно два месеца в Британия бе намерен един тон от тези монети, за които тук бг лайнометите опишат,че били имитации на дунавски келти и тям подобни недомислици от "тйезата" ние държавоите те имитсторите на цивилизасионето племената конекрдци от течението на хебро в Иберия Коя Ибетри, тая на психопата боцман или тая на учителя му ганчо Тъпото дето не се сетил, че що българите не се биели с Роми, това било доказ , че българите са служебни ромски названия в изречението, ще оставиме за раздрискавен на маймунопсихоиптаската сган.

И Така определи се втората голяма група населени по тези земи т.нар. келтоскити(гали).

За десерт сме оставили черешката на тортата от друга и най-прочута Тракийска пирамида, Уникална разбирасе, Казанлъшката. там един полудебил доказа,ч е имало дедо боже щото маймуната възкръсна прероди ли се по будистки, след като беше отлетяла във Вечните ловни полета на блога , като воина самурай на дедо Буда катана, появил се за доказ , като камосутров . СЛужебно недоразуменеи беше се изокалало, че никой не му бил показал нищо еленско в гробницата, т.е. тан били изобразени славни тураки, Катана ги познал по грзъките обувки и тракийските туники и това че можело да сенамерят и отрязаните им турашки чумбаси пд некой камен, значи те били тураци. ТЕ по нищо не се различават от т,нар, елени, а по обувките, нито еленските им прически, нито еленските им туники, нито ленеските им физиономии ги различват и тъй като експеримента е за образите на хорара а не за обувките им имаме налице и трети основен тип населявал нашите земи елините.

като четвърти тип за да сме изчерпателни ще вземеме отново едно униклално и прочуто траклийзко съкровияе с изобразенете на него траки, Това от панагюрище , където са изобразрни негроидните тураки.

С Това опредлихме четирите основни типа населени оботавало нашите земи.

Е кои са от тех тураките ? Без да взимаме каквито и да е абстракни описания се доказа,че тураки няма и не е имало.

Използването на понятието ТРАки от автори клато Херодот е на база на праисторически безписмени митологини сведнеи сведения за митини хора на които е наречена една определена територия, така както са наречени други на Пигмеите бищеис се със Жеравите или Кентаврите, кое=рените на взето понятие траки е непсни дори за най-ранно анточните автори и произхода муз а тпх е митологичем, като с траки се нарича различно митично население взело участие в още по митиена троянска война, изгонило и избило още по митични пелсаги. Впоследтсвие остава на името на територията , която пък е наречена на подобни основания европа защото един бил преплувал и си донесъл годеницата на гърба. Та тзи европейци иамт същите основания и причини като тези наречни траки. Историята и прозихоида на понятияте е един същ, и названиет се използва за разнородни групи населяващи етзи земи условно наричани днес европейци или траки.

Ето ,че с най-ел;емнтарен практиески естествено зипитателски рационален експеримент намираме потвърждение и доказателство, на тов акоето ще срещенем и в текстовете.

Та Херодто ни казва ,че на траките кракът им не бил стъпвал отвъд Дунава !

А Тея с гащите са и в Кул Олба и в Александрово !

КЕЛТоскитеите са от мама азия до Британия и най-вече на Балакните.

Няма по=наблюдателен и образован човек от римският пълководец Амиан МАрцелин самият той римлянин и губернатор който воюва и живеве в региона , който е записал, че под траки се разбират разнородни народи говорещи на различни езици и имащи различни обичаи!

На нима има нещо надминато, като постижени от съвременните хора от речите на Ццерон или ЦЕзар, от мисълата, чистио човешката страна на хорските и обществени отношения в междуличбнистен и личнсотен план от това време . Дори като техничексо ;постижение землпните да са напреднали не така може да се каже , че модерния човек е надарен поивече с дар слово или разсъдък в областта на зикуставата и литераурата от античния. Един блестящ предтсвител на римската култура ненадмината с педантичността си и лаконичаноста си по чиито закони днес живее европа, неннадмианти дори от съвременните ярки умове са записали, красноречиво, какво са наричали в античнсотта с название останало от праисторическите безписмени митологони времена Траки. Населениет от разнороден национален характер и обичаи говорещо на различни езици., Та това осветлщва и заяо тази маса не е успяла да се обедини и да създаден господарство, дръжавност, както всички близки по етносен и национален самобитем състав народи са създали Македонци, Персийци, Монголци.

Това,че поредния средновековен маймун е възпитам да си "възобразява" че е по добър като интелект от ПЛатон Аристотел цезар или Цицерон доведе до оскотялото и маймуняшко виждане и разглеждане на тези цивилизации като изостатнали и нзадничави а тези днешните маймуни постави в рплята на НАУЧЕНИЕ кйоито ги съжалват и им обяснбаябвта как да кусат супата или да рабират от пари и в крайна сметка полусоктяли средновековни християнси скотове си написаха представата за хистори като връх на интелектуалнат им мисъл в 16-17 век и апотезоз на държавностите им център на вселената и цивилизацията тяхата разбира се наследница на римската цивилизация, чиито наследни обаче като траките не запазили езика им и латинския се оказал мъртъв език като славнотурашкия.

Наследниците са от царството на маймуните, затова. Измислиха си и един человек за дедо боже и започнаха да му се кланят и да го изпозлват за доказ.

И акто им свършат научните докази, колко пъти се научили да си вкаравта дявола в пъкъла и се провикнат за доказ, на чувставата си, ма на нас така ни харесва, ма ние в това Верваме.

Е толко и е науката на маймуните. В кво били вервали. Ами съпреживявайте си Вярата.




Гласувай:
5



1. rizar - За кой ли пореден път си лаконичен.
19.11.2012 23:57
По принцип всяка етничност доказвана по етимологичен път е крайно дискусионна. Както каза, келтоскитите са голям народ, но до 20-ти век. се настояваше, че са тръгнали някъде от Монголия и курган по курган са стигнали до Тракия, като избутвали "автохтоните", което си е доказан абсурд, не по-малък от маймунщината.
В целия този маймунарник терминът етничност е разпънат на кръст. Ако тръгнем по схемите на някои титулувани люде, няма как да достигнем териториална организация, която да се управлява от монарх или още по-общо владетел/титуляр.
Ерго, докато термина "траки'' от тази гледна точка е съмнителен, то за българите се подразбира, че те са достигнали до такова организационно мероприятия на което са подчинени на един владетел и са юридически правен обект относно етносноста(етничноста).

Лакърдиите из форумите нямат изход, защото както сам казваш, след Холандската, Английската и особено френската революция е въведен термина "нация", който е противопоставен на "етничноста'' ръководена от един шеф/цезар. Това не се взема на предвид у маймунчовците, чешиезиците и другите мекотели, които се правят на големи разбирачи.
Това явно до последно не се осъзнаваше и от покойния Р. Рашев, който до последно търсеше определения типаж наш човек- "българина", когото в края на краищата така и не намери.
Нашия приятел КАчо и въобще всички протагонисти на Рашев се опитват да докажат -видите ли имало разлика между алански, сарматски и български гробове. Маймуните освен гробокопачи на капитализма се оказаха и гробокопачи на българщината.
Ще съм ти благодарен, ако все пак миж помогнеш да разтълкувам, казаното от св. Григорий Назиански Богослов - "от траките е религията" . Това е една игра на думи , затова си мислех, че траките са някакви определени хора с "трескейя" - хората, които са имали достъп до висшето.
цитирай
2. marknatan - Григорий Назиански кава това което ...
20.11.2012 05:05
Григорий Назиански кава това което са записали и т,нар. средновековни бзлгари от висотата на средновековното си писание на баъа четивата които четеме и днесе

та бзлгарите пишат че от гзрците е религията , от халдеите тва от ония другото и т.н,ььпзк гзрците каъват че Орфех е тоъи който ги е научил на теъи неща на възпяването на дедо боже или там боговете или това което на християнски е църковното псалмо пеене пеене

е "тракиецът" орефй го дал тва на гърците


пък от гървите е религията според тогавашната представа от халдеите звездобройството и т.нат.

орфей е митологиен персонаж ходил в ада врзщал се като самите траки. дтео имали коне които ядели хора и т.нат. основател на мистерии нещо като европейците коитом дълго преди да се превуърнмат в етносно название за янките били само от ж род в продулжение на стотици години се моткали м.у краката на неква европа царска финикийска щерка
цитирай
3. marknatan - ти поне спомням си хубаво им каъьза ...
20.11.2012 05:14
ти поне спомням си хубаво им каъьза на Качо и Маготиния че преровили всичките 13 процента цигански гробчета в Добруджа и си напраили от тях 99 % извадка ъа типа "прабзлгари"


Това са идиоти рушняшки маймунпшки скотове за които българи се добруджа и са оакали света с басняджийското си познание че станаха лесна плячка дори на ромунещето на което в унищожаването на Бзлгария самите неграмотним и полуобраъовани басняджии неистово помагат сякаш с цел дозатриването на стотината останали бзлгарина


тези неща не могат да сеопрвавят по фотуми и книжарници а само с държавна намеса и адкватна реакция на клултурните бг аташета по света каквото иобаче са тураци тракомани и сволочта взпитата от баснята която подпомага явни клевети срещу Бзтлгариуя е не реагира на планираните целенасочени инсинуации от т.нар. научни западни реномирани издателстав и специално това на Кембридж Великобритания и пасмината грзкорушнпшки скотове в зъападната наука напоследзк актино подполагани в плюенето от ромунещето
цитирай
4. marknatan - некзф нечеловекоподен маймуняк от ...
20.11.2012 05:20
некзф нечеловекоподен маймуняк от макаците решил да ме уведомява на лични
и едва ли не ша му чета скудоумкето на макака

"Ей глупако... (ново)
Разговор с: kudran

Започнат: 19.11 11:09 Посл. съобщ: 19.11 11:09 Нови: 1 Общо: 1

Изтрий "


да я ба в маймуната тъпа

тва е некоя от добричките маймуняци тип вмира и невменяемия нсапатзк даето са божи кравички ха ха ха ха


истинксите добряцо будителите


имаше една шамшалка от политика веднзж влязъо в чаровницат ан блога то там чаровната се беше уляла да дриска внетсо да отиде да блога на невменяемиям сапартзк да почерпи от истинската хистори


деба и нередониците деба
цитирай
5. d3bep - Като ти чета недоумните словосъ...
20.11.2012 17:33
Като ти чета недоумните словосъчинения и без малко да си помисля, че траки е казал само Херодот.
Че ги янмаме при всек иавтор, че и в епиграфиката даже като понятие траки ,че не сме го виждали от Рим до Египет.

А истината е проста:
- около десет пъти по - често в древните произведения се говори за траки, отколкото за келти;
- за келтоскити изобщо не се говори, това си е твоя лична фантастика със съвременни мотиви. То и за тракоскити да говорим тогава.
- траките имат несъмнена култура, която пасва с описаните им от древните автори обичаи;
- келтите и скитите са по - скоро трудно различими и се отделят по - скоро на принципа на териториалност и възраст археологически.

Т.е. ти атакуваш едно понятие, което, естествено, винаги ще крие въпроси, но го заменяш с друго ,което е поне 10 пъти по -зле.
И наричаш това "наука"?
цитирай
6. d3bep - Имало ли е маркнатан или е само вт...
20.11.2012 17:50
Имало ли е маркнатан или е само вторичен продукт на мозъка на болен човек от психиатрична клиника?

Тема за есе за наградата почетно членство у светлия историк-анархизъм.
цитирай
7. marknatan - Психопатично-следствената вр...
21.11.2012 03:38
Психопатично-следствената връзка или както невменяемия чаколодзер я нарича Правилният Принцип на психопата боцко се развява от уродливи осакатени едноклетъчни маймуни за доказ на разбралите и изполазващи принципа МУ.
Психопатите одзверено си въобразяват че е необходимо от перманетно доказване на Дефекта ( на тйезата, "мисиленето", "принципа" ) на тйезата на мислене на квои да е
Може ли един психопат да схване,че в за человеците е необходимо показването на един единствен ДЕФЕКТ една "ТЙЕЗА", па макар и маймунска , а не человешка .
Психопата боцко и невменяемия дзвдр образно казано продължават да изборяват защо делфина бил риба и си въобразяват че на дефектното им дрискане на безмислености трябва да се опровергават
та всеки психопата във всеко едно псинаи демонструра уродливостта и дефекта си

Психопата дзвер не може да го разбере заяото това е естеството природата му ,
демонстриарнето на естеството на психопатската природа доказва само естеството на психопата
никой не е длъже на един психопяат перманентно да му ябяснява дефектс в мисленето и уродливостта на изказа тъй като по определение той не може да го схване ииначе не гби го направил и използвал
Показването на един единствен недостатрък прави излишно всичко последващо.
Психопа боцко му доказал че българите били стражари защото били слъжебни понятия
Българите не се били с ромите значи българите били граничари
Тураките били е къдее в Туракийското хертсонезе от там камък да хвърлиш пада в ТРОЯ
за кво са им КОРАБИ ша преплуват с конете си
ма ТЕ ЗАКЪСНЕЛИ за събитието на Столетието мама ти деба тъпа
Е го къде била троя
ПСихопата демонстритра за пореден път дефектно си мислене и психопатичната му мсиъл прскача в обясненията на служебните названи на менделеевата таблица които доказвцали че серебро не било сребро защото служебнота название не отговарялао
дали се демонстрира със менделеева таблиза или с друга реалност,. наприемер историчекс аможели психопата да разбере че е с дефектно психопатично мислене основано нна психопатчоноследсвтената връзка за ДОКАЗ и доказате;лства ?
Може ли психопата да гио рзбере като тва е природара естеството му и рано или късно а почти винагио товасе демонстрира ву всеко едно псиание
веднъж психпата завинаго псоихопата
анонимуса маймунякус си се върща лкъм психопатската тйеза и сравнява всичко нея
ил да дебилни задва въпосите на които той нямал отговор и това бил отговорът зани било както го е казал психопата боцко
И се изброяват въпросите на които немал отговор и само психопата боцко го бил дал
Българите не се биели с ромите значи българите били ромски граничари
Ромите не строели градове а само застави. значи бългхарите са граничари. защото кой жиб=вее в застави
Българите били стражари защото комита тала звучало и на български а комитите си имали име РОМСКА ГРАНИЧНА АРМИЯ
Психопата боцко и невменяемия дзвдр образно казано продължават да изборяват защо делфина бил риба и си въобразяват че на дефектното им дрискане на безмислености трябва да се опровергават
Е какво се демонстрира освен че са психопати и демонстрирането на психопатската природа на есстеството им е без значени за доказателство в областта на человеческите познания и науки най-паче
Как ще разбереш принципа на психйопата боцко и действуващ в турашки спартакиади гипедски фиести и ромски карнавали ще се самодоказваш кво си доказал на оснаование на психопатричнбо следсвената връзка както го е казал психопата боцко българите са служебни понятия или българите са граничари или българите са туъраки важното е една от тях да го е казазла
Психопата дзвер разбрал ПРИНЦИПА , психопатично следсвстената връзка и арогантно дрискане до дупка на невежество изказано от една маймуна за доказ
цитирай
8. marknatan - Използването на ПРАВИЛОНИЯТ ...
21.11.2012 03:47

Използването на ПРАВИЛОНИЯТ ПРИНЦИП на психопата боцко разбран от невменячмия чаколокамилоедноклетъчен дзвер демонстрира единствено психопатската природа и невъзможността на психопата да избяга от естеството си, което само по себе си е доакзатество и повече няма каво да му се доказва на един психопата заяото той не може да го схване тъй като тва му е естевството и за него е естествено да е психпата и да приема психопатчиноследстевни връзки за доказ в уродливата си недъгава и непъ;лноценна същост но в областта на человеческото пзонание тези неща са определени клато психопатщинат и изтъкването на естевството и природата им наличието им не доказва нищо в сферата на человеческот пзнание а само покавза че самодефиниралият се психопата не може да го схване и перманентно ще го демонтрира в писанията си и отношението му към обектибните щеа не подлежи на промяна поради ограниочеността на възпиятията и уродлиовото мислене , корот обаче е норма за него , но нирма психопатска , коят не може да ьбъд едоказателство извън сфетара на психопатски дефектно мозъци и независими от мнозонство или каквио научни титли или красот аили национално богатсво нормалността в едно научно мислене и доказтелствата които един нормален човешки ум приема ги правят само ментални случаи или обект на друга человечекс анаука а не историческата
цитирай
9. marknatan - Приоритететите на набожното тъ...
21.11.2012 10:11
Приоритететите на набожното търгашче или други патриоти с техните патриотични подбуди по спасяването ?! НА ИСТорията на БЪЛгарите със създаване на НАУЧни институти за СПасението ( МОДела на ЦРкавта на дедо Боже дето без ЦРКва нямало спасение б.а.)не са приоритети на ист анархизъм и като такова не могат да се използват за доказателство в големите исторически проицеси и доказването им
Само по себе си дали набожното търгашче разбира това го характеризира или като псиохопата или като божи человек но не и като человек с разум
Така да вземеш доказателство своя приоритет патриотизъм или не е нормално и допустимо за религизоно фанатици и за съжаление психопатаи кито вече без ограничаваяата юзда на дедо боже са опасни
турция Гърцищ щели да им отнемата на Българите ТУракия като населдници ан Тураките и добре че бил некъф Фол да им направи институт по туракология и тарашките археолози доакзали че тураките били българите и така спасили анследтвото на тураките да попадне в грешни ръце !?
както преди това спасиха делотона братпта киро и методи да не попаден и в грешни ръце и благодарна майка България се радва и гащите не мое да си дигне че Отци и Апостоли и били ДВАМА!?
Е двама та като са БРАТП ДОАкзало набожното тхргашче от патриотични причини са двама ако го пушнат шумкарите единия да остане другия за доказ на славото славянско дело ПОсле и институти направил;и да си запазт Историята
Приоритете на ризар или принципа на целесъобразността на атеистите, комунистите, будостите или капиталисти интернационалисти или квито ио да иската да се харектеризират и да си изтъкват приоритетите е доказ за само за такива като псиохопата боцко ешко бешко с дуопе тешко ибани уйчовци и лайномети с ебано сенилните штапаровци и др пд от трета възраст невменяеми чиито отричета за с на мспто псоледно у съюза тоя път европския по грамотност и нормалнот с липса на аналитично мислене по причкна на анално щъкащи да цвъката и си доказват по принципа на психопата боцко родители славни славяни от иснститути по делото им , как психопата сапартък е важното да го е доакзал ПСихопата сапартък сега доказал че мзиийците били българите и штапараб шбек даже му сер "сурди" за паралама на автечнтичното самобитно достиугнато по дедукционно индуктивния метод на самостоятелното психопатчиенисапартожко мислене доакзтелство тйеза за мизите =българи изразена за пръв пътт от психопата сапасрток с доакзите че те били северните ртаки но като пелмето дало името на българите заслужавалу вниманиет на сапартъщината ПОД)Обни изидотизми по целесъобразностъ нба важното да го еказал псиохпата а създадоха и продължавата да създавата и научни иснситути по славистик апо тракология и кирометовяинба за да доакзват правилностт а на идеята си та ако ен беха ПРАВИ ЩЕха ли цел институт да суздатадат ето анонимусамаймунякуса даже покаа колко правилн о работели тракийсиоте археолозо за делото на родината като намерили тракийските артефакти и миналото на тракийците ( В Ромъния и в Добрудаца намирали дакийското минала) НО бе институтите са доказали че тракийсите били и тракийците въпреки че риомунеяето не слушат Те не слушат и за киро и мето делото на славяните
Та опре набожното търгашче и до един Фол който следва да збнече изобщо не е ФОл и създаден това което създадаха и други преди нго дето не бпха ФОЛове , защото в земята на балъците и едноокия е тарикат и изпълнбяваха рушняшко православните заръки по създаване на кирометоивяина и институти по славистика по юийто модел на целесъобразност и патриотичност на новата продда рушняшкоправославна скитяина пък направиха и институт по тракология да доказвата на доказалите прди това със славянски иснтититути по същяия институтски принцип че са и траки ( за Тураките тоже бе създзден Институт с грънкото име БАСНП И ТАМ беха доакзани водени от патриотичност разбира се какво биоли т нар българи помещаващи се в отредената им политическа територия по долното течение на Дунав, кото даже и ен стигна от патриотиочности братска солидарност ( За щастите) и до долното течение на дунава а кривна малко преди големият завпй на реката у лево ха ха ха
Но Фола създал фолщианта за доказ на набожното търгашеч и на смотанпшката клика не им е ясно че му беше ясно че нема никакви тураки ма изпълняваше заръка зачтото му беше забранеено да се занимава със скитите и се оказа че имало тураки съсс съяите белези каатом скитите иу техн ите зверинно необяснимно попадбали прани гаяи на петна на юг от хема и истъра в земята на елините дето строели пирамиди не тва били тураките от туракийското херсонезе мама ви деба тъпа
ФОЛА не е фол за щото се досети че на съяия психопатски принцип по който беха създадени институтите по славистика и от чирепите на де що има ша състави тураките така както праволсваноруешняшката соктщина бе съставила дело на апостиолите на славяните киромето и шехерезада , напълн о збаравили че самите ршуняци са първите опровергали и доакзали ватиканската тъпня и измама наречена делото на кирио и мето с доакването че мояите на св климент папа римски са си в киев и в 12 век и задават върпспоа как така целите мощо били пренесени още в 9 век като на "рушняка" му били подарени от траките цариградчаните в десети век и пренесени в киев Та с това и с епитата как пък бизантийците тураци и са рарешили това свято дело да им отмъкнат мощите не на кой а на св Климент пръв папа римски
Е тракива са психпатските разминавания в земята на маймуните довели и ди маймуни да си хортуват за хистори и дзверясали да откриват принципа на психопатяианта и с арогантността на "бащи" И ФИЗичекия родител да осмърдяват человеческия ми блог с психопатски принципи панимани от маймуни за които и обвясннеипта ан набожен человек като ризар се оказват малко на слижен език в митолгичните интерпретации които един болен мъзк се опутва да използва за доказ бе з да осъзнава че като психопата не може да осъзнае и че митоогичната реалност си е е реалност със своите катергории и трпбав да борави ис ъпоставя вътре с тпх исъизмерва със съмите тях а не по принципа на психопата боцко да доказва кво било тракийскищ босфро и как тураките били дошли от тракийски босфор и най-паче тракийското херсобезе което да го еба се миело в хелеспонат и май от грихота на вълните туркаите не чули дрънченето на оружие край троя и не отишли да си помагат на троянците които били и те тураци може ли психопата да резбере след като е разбрал принципа на психопата боцко че квот и да напише то е по принципоа на психопатско следвстената връзка или както невменяемото дзверче е определило по ПРАВИЛНИЯ ПРИНЦИП НА ПСИХОПАТЪа боцко и да си мисли секйа маймуна и по тв и в блогове че трябва перманентбо да им се доакзва че са дефектни
Е Една такава умре ма докато беше жива се осираше по тв то да доказва кака тругнали болгарци от алтай и з се заселили у туракия
същия приемр друга мнаймуна психопата боцко взема и доакзва кака били ромски стражари тръгнали от алатая знмачио той д0оказал тезата на керамопулост че бъ;лгарите са бургарии и дебила дзвер решилч е с плагиатсване на человечески тъпни ще е учен в зарството на маймуните и "казал" за пръв път неща за "траянската": вагина на маймуни, коиуто никога не ги били чували , а по пронциупоа на психопата боцко ги начуилимот маймйната дзвер важното да ги е казала една маймуна Те си имат Принцип
Лошата новина е че а бях атила а думата на атила на две не става набожното търгашче ако и да се боцкалло с психопата боцко от човещинка или по каквато си иска причина си остава изборът на ист анарх за патриарх на новата порода "българи" АЗ може три пъти да се отричам от него ма то е изборът на ист анарх за патриарх и един ден ще стане Само има едно условие и то е на дедо Боже, не на ист анарх че набожното търгашче трябва да схване и приеме в сърцето си че чучелата славянски богове и кумири на болгароправолсавоскотщианта са демоничите унияожители и на църквата на болгарците и на държавността им и доказлателставата са налице и само ако набожното търгашче схване че в сърцето си че те нямат място в Църквата на дедо Боже и той ще ги изхвърли от там, така както ги е отхвърлил със сърцето си ще е изпулнил условието на дедо Боже и ще стане патриарх ИОМаче за кво му е на дедо боже да слага поредния боцкая се педал за доказ МИ българите от новата прабвослбвана порода и сега си имат педали за църковно државно реклигиоано светски водачи излучвани от умстевно осакатения и за съжаление нравствено и деградирал непритежавал никога в своето съществуване человечески морал елит
ТА и набожното търгашче се боцка с боцлан от чоивеяинка къф ти морал ма други нема другите в добавка на боцкането са и психипати па и да не се боцкат па си остават психопатаи а от психопати
цитирай
10. d3bep - Бре, това са поне три отделни нови ...
21.11.2012 13:31
Бре, това са поне три отделни нови поста. Що не си ги копираш в блога ,да не ги забравиш?
цитирай
11. marknatan - мама ти деба тъпа ненормална н...
22.11.2012 12:44

мама ти деба тъпа ненормална невменяем олигофрен
разбрал психопата дзвер правилния принцип на психопата боцман !
майка ви ви деба тъпа разбрали с анонимусамаймунякуса мисълта на маймуняка боцман
Чекаме включване на анонимния хисториограф авоката на сен Палисър да ни путскаже за любимия цитат на чакала дзвер с маймуняшки задник а психопата дзвер да сподели Принципа хещастен видиотен боцканяк
същия престъпен нередовен глупак клас гетски лизач
Да гонекой человек и да го чакал чакала некой да кажела маймуната кво разбрала от правилния принцип на психопата боцко ха ха ха защото му панимала ТЙЕЗАТА ИМ я узаконява из нйтеа

майка ти деба тъпа не се вижда маймунатаб и никой не разбира от хората че престъпника узаконява собстевната си безмисленост дебилен плагиатор боцкан тип
че не си личат престъпните олигхофрени оляли се до глезените повече и от невменяемите штапаровци и сапартъциъте със собстевните си лиги

майка ти деба нещастна леля ти де в гъза на леляси си правен Разбрал на психопата боцман правилния принцип с анонимниямаймунякус и другите пишели същото квото психопата боцко им бил доказал
идиоти
"Като "дума" , "българин" има две характеристи: външна (формална) и вътрешна (съдържателна, смислова), които ще обознача като І(формален) белег и ІІ (смислов,народностен)белег. Тезата в голяма степен е изградена именно върху невиждането(неразбирането) на разликата между І и ІІ белег на думата"
да те бът в гръцкия задник кво си разбрал от психопата боцко и прионципа му дето не било написано , нерд
българци охрана на долини от бул долина и гард охрана
Ако не вервате питайте грухтящото ДЗВЕРЧЕ то одило у ГИПЕД да гледа ТРАКИСКИТЕ ПИРАМИДИ„ЩОТО МУРТАГОНОВИТЕ НАДПИСИ БИЛИ НА ФАКСИМИЛЕТА и ПРЕЧЕЛИ ПО ДИФОЛТ ЧЕ СА БЪЛГАРСКИ АН ПСИХОПАТА БОЦКО И ГРУПАТА ДЕБИЛИ,които доакзали РОМСКАТА "ТЕЗА" НА ГРЪКА КЕРАМОПУЛОС

може ли единосъщните дебили,грухтящи дзерове,и гетски лизачи, анонимнимаймунякуси с пълни с боцманска дришня кратуни да "докажат" нещо със същото полукълбо дето ПАНИМАЛИ НАУЧНАТА ТЕЗА ЗА БЪЛГАРИТЕ и ПРАВИЛНИЯ ПРИНЦИ НА ПСИХОПАТА БОЦМАН

мама ти глупава не четат кво си панимал и кво пишеш нещастен глупак
цитирай
12. marknatan - маймунчакала дзвер, като виден ...
22.11.2012 12:49
маймунчакала дзвер, като виден боцкан маймуняк ведно със самоедния шимпанзок и некои други дебилни вече участва в историко практически експеримент на речен "Баткунския надпис "

чакала дзвер "Там попаднала на надпис от предполагаем 10-11 век, за който казват , че е неразчетен"

настрой антенката и се дзвер и
прадалжает дзвер "Не съм изучавал историята на надписа и не мога да твърдя със сигурност на какъв език е и какво пише, а тъй като със сигурност уча подобни езици, мисля да не си съсипвам имиджа с евтина спекула :) . Все пак, седя тук с името си."

дзвер "Както знаят някои от вас, съм се захванал да се уча да чета йероглифи."


Седел си с Името на маймуняка и учел йероглифи за Доказ на анонимните хисториографи по матряла

Чакала не щел да си съсипва имиджа на откривател на колелото ли ?

ами грозна работа

с докази
Захванал да се учи да чете йероглифи - маймуняшкия доказ на въоръжение от

и от компютърна профанизация по която египтолозите били учели се правят умопомрачаващи изводи
чакала "Това е коптската азбука, така, както я учат египтолозите по цял свят, азбуката, от която са тръгнали да дешифрират средноегипетския"

и тва дето дал е на хартията няма нищо обьо с графемите на коптската азбука
От маймуняк обявил надписите на Муртагон за факсимилета кво да се очаква

и завършека е в стил

чакала дзвер "'Обещавам че ще се изненадате... Например от безочливостта.
Моя или чужда, преценете сами."

ДА има изненадани сред Ората ?

майка му деба тъпа на балев папиросата не мое да разбере заводска сглобка ли е или самоделка ма разбрал папуняка правилния принцип на психопата боцко и със анонимуса маймунякуса опредлеят кво било казнао като от психопата боцман мама ти деба тъпа та квое казал психопата боцма

че българите са бургарии май а маймуна нещастна


я кажи как психопата боцко ти доказал че българите са бургариите или кво ро разбрала празната ти нагла кратуна хе хе хе нещастник психопата боцман ти доказал идиот
цитирай
13. marknatan - аполон е направил хубава илюстр...
25.11.2012 01:37
аполон е направил хубава илюстрация по тази тема ЯИмало ли е траки " с един удар два заека хем предмнетите хем психопата дзвер се разметва с маполеон из хисторито като прани гащи скъусани от боцманск апръдня ха ха ха и аполона му прай ветерок ха ха ха
за коне се събрали да си говорят сано психопата гет им липсвба и летописеца ха ха ха с кимерийците смея се като полседни пост на белето дето некав кунка го анебала и той оревал орталъка абе коя тая кунка да я черпя толкова смях днес от нея само

ето тука има развити и от вездесъщия ист анархизъм по собстевната му тема и да се разджавкат чакалоненормалните разбрали принципа на психопатаб боцма и не ма место в нета да не са гоиходили научшно ха ха психопатаоцко като наствнбик го пофалил двзеро нередобника за научното му откритие на опитомяването на коня в родпките гори ха ха ха пиусах некъде за тея смешки и аз едн ахуморекс а

малко фатки
01:01 - дойдох да проверя има ли положит...
дойдох да проверя има ли положително развите за конете, то чакала ги утепал съсвем като кадъм на аполон питона ха ха ха

Конят аполон, е опитомен в северното причерноморие , а не както съвсем до скоро с есмяташ в северен казахстан, но тъй като тематаи великолепно илюстрира друго не е полезно да се пише и коментриа в тази насока защото издухва дорброто впичатление от предтавения "комикс'( паноптикум) с келтоскитските монети
01:06 - и за да предотвратя спроихавите ти и ...
и за да предотвратя спроихавите ти и неуместни обяснеия за кво си бил писал ще добавя че всичките скиткси предмети с кончетеа и скитчета и даже такива със стреме, сложих снимка в блога си са от времене поне 2-8 века по стари отсичкотото си сложиул с изключение на монетата македонския цар димитър спасителя
Коментарът чака одобрение
Постинг: Древни монети от Западна Европа и други артефакти с коне
Автор на постинга: apollon
Редактирай | Изтрий
01:23 - ето тук пък тва е от 2600 г пр н е отк...
ето тук пък тва е от 2600 г пр н е открито в южна германия е се вижда и пътя на кехлибаря описан в митивете и сведенип на гърците
наред с т,нар халщадски предмети сега във виена там е 6 пр не е има езда ч на кон други воини със македонска звезда и двуметровия скито от "тракийската" ( могила пишеш hochdorf chieftan и ще ти излезе друг западня халтщадес от ония сторквите се демонстриар мно тясна социално обществена вилана връка на едно хомгоенно населени на огромната евразийск атеритори само около средиземноморието като ръбче на чаша са други На север от река По е келтоскитският масив
Коментарът чака одобрение
Постинг: Древни монети от Западна Европа и други артефакти с коне
Автор на постинга: apollon
01:29 - Ето тука е най прочутата троква, ...
Ето тука е най прочутата троква , като тази на врата на Умиращият "гал" от мама азия кило злато
http://www.britishmuseum.org/explore/highlights/highlight_objects/pe_prb/t/the_great_torc_from_snettisham.aspx


или кактот и демонстриара с твоите монети и предмети отмма азия до британио са северните тракийци мзийците коти според чакала дзвер опитомили коня в родопите как иначе ще му се метнеш на гърба осбвен от някон е родопско дърво в гъста родопска гора дебила има цело научно откритие приветсвано от баш учителя му от който разбрал правилния принцип ха ха ха
Коментарът чака одобрение

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850780
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031